GALERIE FOTO

Având o experiență vastă în organizarea de evenimente, cu un repertoriu foarte bogat și variat Domi Band este alegerea perfectă pentru evenimentul dumneavoastră.
La orice eveniment, avem posibilitatea de a aduce propriul sistem de amplificare redare și lumini, de ultima generație. Astfel ne asigurăm că vom oferi un concert live de calitate, profesionalism și o experiență de entertainment perfectă și pentru cel mai exigent public.
Bogatul fond muzical le permite să acopere o mare varietate de muzică, de la jazz, cafe concer,reggae, R & B , pop contemporan, dans, cover-uri, până la muzică ușoară românească și de petrecere-folclor, grecească, arăbească, italienescă, machedonească etc.

Formația Domi Band a susținut spectacole pe marile scene din țara, televiziuni, sute de evenimente private, nunți, botezuri, petreceri corporate dar și recitaluri la cele mai renumite hoteluri de 5 și 7 stele din înteaga Asie, Orientul Mijlociu, Europa și America.

Contactează-ne pentru o ofertă

* Campuri obligatorii

CONTACT

Completează formularul alăturat pentru a primi o ofertă personalizată din partea DOMI Band.

Sau, ne poți contacta folosind oricare din modalitățile de mai jos: 

0767 655 532

gabivoievidca@gmail.com ​

Urmărește-ne pe Social media pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile curente!

Va așteptăm în fiecare vineri și sâmbătă la restaurantul Bolta Rece incepnd cu orele 19:00 să petreceți o seară de neuitat alături de formația Domi Band!

Cauți formație nuntă București? Contactează-ne acum la
0767 655 532

Formație nuntă, botez, petreceri private, aniversări, evenimente diverse.

LIVE


Vã așteptăm în fiecare vineri și sâmbătă la restaurantul Bolta Rece incepand cu orele 19:00 să petreceți o seară de neuitat alături de formația Domi Band!

CONTACT

0767 655 532
gabivoievidca@gmail.com

Sau completează formularul
de contact pentru a primi o oferta
personalizată pentru evenimentul tău.

Call Now Button